Tarjolla on poikkeuksellisen paljon uusia tapoja ansaita

0
660
Tarjolla on poikkeuksellisen paljon uusia tapoja ansaita

Vaikka uusi vuosikymmen onkin alkanut taloudellisesti haastavissa olosuhteissa, tarjolla on samaan aikaan myös poikkeuksellisen paljon uusia ansaintatapoja.

Iso osa uusista tavoista ansaita rahaa liittyvät tavalla tai toisella internettiin. Ihmiset ovat oppineet tilamaan ja ostamaan netissä erilaisia tuotteita ja palveluita, ja netti tarjoaakin paljon uudenlaisia tapoja kenelle tahansa suomalaiselle ansaita rahaa netissä.

Sijoittaminen ja kryptovaluutta

Sijoittaminen ja varsinkin kryptovaluuttaan sijoittaminen ovat olleet viime vuosina paljon tapetilla. Samalla kun viime vuosina monet kotitaloukset ovat olleet taloudellisesti tiukilla, monet kotitaloudet ovat myös sijoittaneet varsinkin osakkeisiin ja rahastoihin ennätyspaljon. Mediassa tyypillisesti kryptovaluuttoihin sijoittamisesta varoitellaan. Kryptovaluutat ovatkin riskialtis sijoituskohde, joka voidaan todeta ihan faktuaalisesti tarkastelemalla niiden kurssien kehitystä.

Joka tapauksessa kryptovaluuttojen, joista bitcoin on suosituin, avulla monet suomalaisetkin ovat tulleet jopa miljonääreiksi. Viime kuukausina bitcoinin arvo on liikkunut 20.000–40.000 dollarin välissä. Bitcoinin lisäksi tarjolla on myös paljon muitakin kryptovaluuttoja, ja niitä varmasti lanseerataan vielä paljon lisääkin.

Periaatteessa kuka tahansa voi lanseerata oman kryptovaluutan. Eri asia on sitten se, näkeekö muut ihmiset siinä kryptovaluutassa mitään arvoa. Joka tapauksessa kryptovaluutat ovat mielenkiintoinen sijoituskohde tällä hetkellä ja tarjoavat jopa rikastumismahdollisuuksia nopealla aikataululla.

eSports: Omasta harrastuksesta työ

Toinen hyvä esimerkki netin tarjoamista uusista ansaintamahdollisuuksista on eSports. Moni tietokonepelaamista rakastanut suomalaispoika on onnistunut muuttamaan oman rakkaan harrastuksensa työkseen. eSports on maailmalla suositumpaa, kuin mitä moni suomalainen osaa uskoakaan. J

os siis olet hyvä pelaamaan pelejä, niin voi olla hyvä keino tienata rahaa hiomalla omia pelitaitoja jossakin tietyssä pelissä. Pelaajat useimmiten erikoistuvat johonkin tiettyyn peliin, koska menestyäkseen kovassa kilpailussa pelaajien kannattaa keskittyä vain yhteen peliin. Suomalaiset pelaajat ovat menestyneet hyvin esimerkiksi Counter Strike -räisintäpelissä.

Suurimmat potit eSports tarjoaa turnauksissa, joita järjestetään ympäri maailman. Turnausten päävoitot voivat usein olla satoja tuhansia euroja. Usein voittopottia on kuitenkin jakamassa tiimi, montaa eSports-peliä pelataan tiimissä. Menestyäkseen pelaajan pitääkin pystyä löytämään ympärilleen hyvä tiimi, jonka kaikki jäsenet osaavat pelata samaa peliä erinomaisen hyvin.

Yksi iso asia lajiin liittyen on myös sponsorit. Paitsi, että pelaajat voivat ansaita pelaamalla peliä hyvin ja voittamalla turnauksia, myös sponsoreiden avulla. Monilla pelaajilla on omat sponsorinsa, jotka sijoittavat pelaajiin, koska monet seuraavat pelaajia hyvinkin intensiivisesti. Parhaat pelaajat ovat ikään kuin rock-tähtiä omassa genressään.

Tubettaminen ja uudet mediat

Yksi suosittu tapa yrittää ansaita netissä on tubettaminen. Nykyisin niin monet jo julkaisevat videoita YouTubessa, että mitenkään varmaa menestyminen kasvaneessa kilpailussa ei ole. Käytännössä alalle nyt tulevien tubettajien pitää olla jollain tavalla erilaisia, kuin jo suositut tubettajat. YouTube joka tapauksessa tarjoaa paljon erilaisia mahdollisuuksia.

Yksi näistä mahdollisuuksista on podcastien pitäminen. Viime aikoina podcasteja onkin tullut paljon lisää, koska ihmiset myös pitävät niiden kuuntelemisesta ja katsomisesta. Monet ihmiset myös haluavat päästä kertomaan ihmisille omista näkemyksistään, joten vieraita on usein helppo saada omalle kanavalleen haastateltavaksi.

Tubettaja tienaa usein mainoksilla, joita näytetään videon yhteydessä. Videoiden pitää saada paljon katselukertoja, jotta voidaan alkaa puhumaan ansainnasta. Myös sillä on väliä, mistä aiheesta Youtube-kanava kertoo, koska osa mainostajista maksaa enemmän mainosnäytöistä ja klikkauksista, kuin muut mainostajat.

Tubettaja voi ansaita myös erilaisten yhteistöiden kautta, esimerkiksi mainostamalla kanavallaan jonkin yrityksen tuotetta tai palvelua. Youtube tarjoaa tavan myös promotoida tubettajan muita bisneksiä, joten tubettamisen voi yhdistää jo olemassa olevaan liiketoimintaan ja yrittämiseen.

Edellinen artikkeliParhaat korttipelit kahdelle viihdyttävät sateisena mökkipäivänä
Seuraava artikkeliMökkikauppa käynyt kuumana jo kaksi kesää